Zuper Piñata

O Piñata este nelipsită de la petrecerile mexicane si dacă vă doriți să aflati mai multe despre originile sale puteți afla mai multe pe Istoria Pinatei.


Piñata originala are formă de stea dar astazi pinata poate fi concepută in tot felul de forme. Pinata poate lua infățișarea unor animale, plante sau mai ales infățișarea personajelor din povești sau desene animate.

Piñata a fost si va fi intotdeauna o distracție grozavă pentru cei mici. Atât dulciurile și surprizele din intoriorul pinatei,cât și distracția spargerii acesteia vor fi cu siguranță cireașa de pe tort a petrecerii. Noi îți punem la dispoziție orice model de piñata dorești, orice marime, orice tipar.

Pentru că piñatele sunt realizate in atelierul nostru, putem personaliza piñata dupa placul tău! Piñata poate fi de doua feluri, pinata pentru cei mici si pinata pentru cei mari, le spunem noi. Adica Piñata clasică – cea care se sparge cu ajutorul unui băț si Piñata cu sistem de tragere – cea care are câteva sfori de care copii vor apuca si vor trage in jos dulciurile.

Piñata clasică mare personalizată 50cm Include confetti și bomboane / dulciuri 189 ron
Piñata clasică mare personalizată 50cm - 99 ron
Piñata clasică mică personalizată 35cm Include confetti și bomboane / dulciuri 119 ron
Piñata clasică mică personalizată 35cm - 79 ron
Piñata cu sistem de tragere 45cm Include confetti și bomboane / dulciuri 210 ron
Piñata cu sistem de tragere 45cm - 85 ron