Pictură pe pereți

Zuper Party îți pune la dispoziție un artist plastic care să te ajute să decorezi camera copilului tău și nu numai, într-un tărâm al fanteziei. Copiii iubesc culorile, fapt datorat de impactul pe care îl au acestea asupra stării lor.


Culorile nu sunt doar frumoase, ele activează și controlează simțurile noastre. Prin urmare acestea nu îndeplinesc doar funcții estetice, prin decorarea a ceea ce ne înconjoară ci au și un efect destul de puternic asupra emoțiilor noastre și a stării de spirit. De aceea ambientul pe care ni-l creăm nu trebuie făcut la întâmplare.

Dacă dorești să decorezi camera copilului tău sau orice alt spațiu, artistul Zuper Party îți vine în ajutor și îți va oferi toată consultanța necesară pentru a lua împreună cea mai bună decizie. În urma solicitării tale te punem în legătură cu artistul nostru, pentru a stabili toate detalii legate de pictură. Acesta te va ajuta să pui în perfectă armonie culorile dorite și desenul dorit, la ce dimensiune dorești!* Prețurile unei picturi se calculează în funcție de complexitatea compoziției dorite de client.

Cere o ofertă de preț


7 + 2 =

Timp de așteptare


Vom încerca să vă răspundem în cel mai scurt timp posibil, în maximum 24 de ore.

În cazul în care nu primiți un răspuns în acest timp vă rugăm să ne contactați folosind numărul de telefon de pe pagina de contact.