Ingeras Botez
Set taiere mot

Echipa Zuper Party vă pune la dispoziție un animator costumat in Ingeraș sau mai mulți, pentru două evenimente importante din viața ta.


Acest personaj poate fi prezent la botezul copilului tău pe postul de Ingeraș primire invitați sau Ingeraș la Tăierea moțului, la implinirea unui anișor de la naștere. Este un obicei de demult ținut si practicat pe meleagurile tării noastre.

Zuper Party iși dorește să fie alături de tine in aceste momente importante din viață aducându-ți un ingeraș care să aducă toată dragostea si caldura asupra micuțului sărbătorit, prin cuvinte alese si magice.

Momentul ingerașului se deschide cu o muzică fermecată menită să așterne pacea divină in rândul tuturor prezenți la minunatul eveniment. Iar ingerașul va rosti un text personalizat cu numele copilașului și va chema pe rând sa facă parte din ceremonie nașii, bunicii si toti cei invitati.

Moțul tăiat se lipește cu o picătură de ceară ( de la lumânarea de botez sau o lumânare de la Inviere) pe un bănuț! Ingerașul poate aduce și o cutiuță specială in care se păstrează moțul copilașului.

Un alt obicei important este cel cu tava de obiecte, care ține lucruri menite să prevestească viitorul copilașului! Puteți opta ca toate aceste obiecte să fie aduse de ingeraș si purtate cu mare grijă pe o tavă specială, pictată manual!

NOU

Ingeras taiere mot Plus

Text special Taiere mot
Muzica pe durata momentului
Pictura pe fata (Pentru toti copii prezenti la petrecere)
Set Taiere Mot (Tavita,rama foto, oglinda, caseta suvita si perie. Setul poate fi cu Minnie, Mickey, Minionii, etc)

239 Lei

* Pachet pentru maxim 18 copii

NOU

Ingeras taiere mot

Text special Taiere mot
Muzica pe durata momentului
Pictura pe fata (Pentru toti copii prezenti la petrecere)

119 Lei

* Pachet pentru maxim 18 copii