Despre noi

“Copilăria durează toată viață. Ea se întoarce mereu pentru a însufleți secțiuni mari ale vieții de adult. Poeții ne vor ajuta să găsim copilăria vie din noi, această lume permanentă, durabilă, de neclintit.”
(Gaston Bachelard)
Copilăria este o lume misterioasă, dulce, lină, fermecată în care orice se poate întâmpla. La vârsta aceasta ne putem intâlni oriunde cu un balaur cu șapte capete sau trei zmei care au răpit de la palat trei prințese. Ne credem vrăjitori și totodată credem in tolba moșului plină cu jucării, credem in Iepurilă, care ascunde ouăle de ciocolată in iarbă sau ne speriem când auzim că vine “bau – bau”…

Ei bine.. noi vrem să păstrăm viu acest spirit al copilăriei atât copiilor, mai mici sau mai mari, cât și părinților.

Alături de personajele noastre de poveste transformăm un vis in realitate, iar părinții alături de copii, au ocazia să treacă in lumea poveștilor…

Zuper Party s-a născut din dorința de a dărui celor mici zâmbete de bucurie și părinților mulțumirea și garanția unei petreceri reușite pentru micuții lor. Scopul nostru este să oferim clienților noștri cele mai bune servicii cu ajutorul cunoștințelor și a experienței acumulate in ultimii ani. Experiență care a dus la inchegarea noastră ca echipă… echipa Zuper Party.

Sperăm că veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie și că ofertele noastre sunt pe măsura dorințelor dvs!

Dacă aveți orice intrebări sau comentarii, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați! Vom fi dispuși să personalizăm orice pachet in funcție de dorințele dvs.!