Cursuri Copii

Cursuri de pictură pentru copii

Atelierul de Creație și Artă
Cursuri de pictură pentru copii


Vă invităm la creație și frumos! Cursurile se desfășoară chiar în atelierul artistului, loc în care copiii dvs. au ocazia să studieze pictura chiar la ea acasă.

Pe parcursul acestor cursuri copii vor studia îndeaproape artele plastice și decorative: pictură de șevalet, pictură murală/decorativă, tehnici decorative precum mozaicul, pictura pe pereti/alte suprafete, etc.

În cadrul cursului vom include și Ora de film în care copii vor urmări viața și activitatea a diferiți artiști din diverse curente artistice.

După aprofundarea elementelor de bază ale desenului/picturii și familiarizarea cu pictura decorativă copiii înscriși vor face experimente asupra altor suprafețe în afara atelierului.

Modulul îl vom încheia cu o expoziție de pictură alcătuită din cele mai reușite lucrări ale copiilor.

Cursurile au loc Joi, Vineri și Sâmbătă pe bază de programare. Având in vedere situația prezentă ne menținem in siguranță realizând cursurile individual sau de grup cu maxim 6 copii. Abonamentul cuprinde 4 ședințe consecutive. Detalii legate de costuri la + 0742 882 938 


*** Materialele de bază cuprind creioane, acrilice, pensule, penițe, materiale de grafică, tușuri, markere, hartie, carton, etc

Locatia: Un Atelier de Artă  -  Str. Victor Babeș nr.7 Copou 

Mai multe detalii legate de cursul de pictură:

0752 604 538

0742 882 938

ancacotovanu@gmail.com

 zuperparty@gmail.com